dimarts, 9 de setembre del 2008

Dimarts 9 de setembre del 2008 : Emissió en proves




Inicïo aquest blog amb ànims de narrar les meves aventures que visc com a aficionat al ferrocarril i que espero que us agradin i us feu un fart de riure amb elles.

Encetem el primer missatge en proves, avui m'he dedicat amb uns companys d'afició a anar a inspeccionar la zona del Garraf.
Hem començat la tarda al baixador de Sabadell-Centre agafant el tren amb destinació Sant Vicenç de Calders via Vilafranca fins a Barcelona-Sants.
Arribats a Sants hem transbordat a una UT 450 amb destinació també Sant Vicenç de Calders però via Vilanova que circulava amb 15 minuts de retard degut a la via única que es practicava entre Bellvitge i El Prat a causa l'averia d'una doble de 447 a la sortida de l'estació de El Prat de Llobregat. Un cop a Sitges hem agafat la L4 de l'autobús urbà que feia el recorregut fins a Castelldefels per les costes del Garraf amb parada a les urbanitzacions de la zona i dins del propi poble de Garraf. Així com hem arribat a Castelldefels centre hem decidit anar a visitar la taquilla del baixador de Platja de Castelldefels. Per tornar hem agafat un CIVIA de la sèrie 465 (en concret el 202M) que feia la relació Vilanova-Sant Celoni fins a Passeig de Gràcia on seguidament hem anat a peu a Provença per agafar els Ferrocarrils de la Generalitat fins a Sabadell. No cal destacar cap incidència en el recorregut deixant de banda l'averia rutinaria de renfe-rodalies. Com a fotografia avui poso la d'un CIVIA de la sèrie 465 a l'estació de Vilanova i la Geltrú acabat d'estrenar en el segon dia de circulació per la línia.
Fins la propera !